Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Wednesday, February 28, 2007

Stand UP Comedy


Ce e stand up comedy?Raspunsul pe care il auzi cel mai des e:"aia ba ce face Seinfeld ".Asa e Jerry Seinfeld e un comediant.Insa nu e singurul.E cel mai cunoscut.E ca si cum te-ar intreba la scoala "care e definitia poeziei?" iar tu ai raspunde:"poezia e aia ba ce a scris Eminescu..."

Stand up comedy inseamna sa-ti pui niste ochelarii cu dioptrii foarte mari si sa te uiti in jurul tau.Sa vezi prin "dioptriile comediei" ceea ce alti oameni nu vad...sa vezi o alta parte a paharului decat cea pe care o vede restul lumii.Sa poti face haz de necaz...

Te-ai uitat vreodata prin ochelarii bunicii cand erai mic si ai ras?Te-ai uitat vreodata intr-o oglinda care te-a deformat atat de tare incat ai inceput sa razi?

Eu port acesti "ochelari de comediant" din 2003(atunci cand acest gen de umor a fost adus si la noi in tara)iar acum cred ca daca i-as da jos de la ochi as ramane orb!

Veniti sa vedeti ce vad si eu prin dioptriile ochelarilor mei in fiecare luni la ora 19 in club a alaturi de catalin iliescu si claudiu constantin(trupa comedy now)

1 comment:

Unknown said...

Ba baiatule, stand-up comedy, cum il chemi tu, a fost deja in Romanica cu multi ani in urma.

Toma Caragiu deja era pe felie cu chestia asta, la fel ca si Hamza Pelea de prin 80.

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.