Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Thursday, July 24, 2008

SOFER DE TAXI EP. 4 (DRAGOSTE CA IN FILME)

Vremea era ploioasa, ora era tarzie, iar r.a.t.b.-ul si metrorex-ul
nu mai functionau de mult.Asa ca m-am aruncat in primul taxi care mi-a iesit in fata. La volan era o doamna cam la 30 si ceva de ani,parul roscat si cret, nasul incovoiat ca al unui raton, si ochelari cu dioptrii precum fundurile sticlelor vechi de sifon. Conducea foarte incordata, scaunul ei era tras foarte in fata, nasul aproape ca atingea mijlocul volanului si strangea cu putere volanul cu ambele maini. Masina era o dacie veche, fara casetofon si cu scaune destul de jerpelite. Scufundat in scaunul meu, ascultam conversatiile primite prin statie de la dispecer si ceilalti colegi. La un momentdat o voce puternica de barbat mi-a atras atentia: “Buna seara stimati colegi, sar’na domnisioara dispecera si bine te-am gasit indicativ 534 spor la treaba”
Femeia apuca statia cu o mana, apasa pe buton si raspunde salutului: “Bine ai venit in tura indicative 699 si o seara plina de curse…”
Am dedus de aici ca femeia avea indicativul 534. Nu trece mult si vocea de barbat se aude din nou:
“Asa sa fie. Mersi la fel si tie. Pe unde circulatati acum indicativ 534?”
“Sunt in drum spre teiul domanei, acum sunt pe calea mosilor…”
“… Am inteles… 534, vreau sa-ti cer un mic serviciu, daca se poate…”
Ajunsesem deja pe la Obor. Promt taximetrista a raspuns:
“Gentelman ca intotdeauna indicativ 699. Spune…”
“In primul rand imi cer scuze de pe acum clientului tau, il rog sa nu se supere, ii voi plati eu cursa. Te rog sa tragi pe dreapta…”
“Cum? Indicativ 699 s-a intamplat ceva?”
“Da se poate spune ca da. E ceva urgent…mai exact am ramas in pana si am nevoie de cricul tau.”
Privirea doamnei cu nas de raton se indreapta intrebatoare catre mine. Ii fac semn afirmativ, usor din cap.
“ Ok, 699 unde esti?”
“Chiar in dreapta ta”
Amandoi ne-am aruncat privirea spre dreapta. Intradevar era un taxi parcat, cu avariile pornite, iar langa statea un domn, din cauza ploii nu i-am putut vedea foarte bine chipul, oricum parea cam de vreo 40 de ani. Tragem pe dreapta langa el si punem si noi pe avarii. Femeia coboara spunandu-mi ca se intoarce imediat. Tot ce a urmat am putut vedea printre stergatoarele care indepartau apa ploii de parbriz intr-o parte si alta.
Domnul a scos de la spate un buchet imens de flori galbene si rosii, iar apoi, a intrebat-o romantic: “Indicativ 534, vrei sa te casatoresti cu mine?...”
Raspunsul ei a venit prompt :”Da!”, apoi s-au imbratisat romantic si s-au sarutat in ploaie.
Am iesit din masina si am inceput sa aplaud. A fost ca in filme. Am ajuns acasa cu un alt coleg de al lor pe care l-au chemat prin statie. Insa ce e cel mai important e ca cele doua indicative se vor unii, iar mie mi-au propus sa devin nas la nunta lor. Are cineva sa imi imprumute un costum si o pereche de pantofi?

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.