Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, September 2, 2008

FILOZOFUL din Bizar buz


Un proiect interesant, produs de Institutul Cultural Roman.
O trupa frantuzeasca, a venit cu un proiect mai putin obisnuit: "Transport iesit din comun". Timp de 5 zile, 3 autobuze (high-life;bizar buz si arbori buz) au circulat pe 5 linii diferite pentru a mai scapa din monotonia de zi cu zi a transportului in comun. In tote cele 3 autobuze calatorii s-au simtit extraordinar. Cine nu viseaza, sa mearga cu un autobuz, care are paturi inauntru, sau canapele luxoase, unde poti fi servit gratuit cu cafea, ceai, bere s.a.m.d, unde poti vorbi despre filozofie, si poti cauta raspunsurile intrebarilor fara raspuns, sau poti calatori printre copaci, unde miroase a natura iar pasarelele te bine dispun si controlorii inca nu s-au inventat?
Cam de asta au avut parte cei mai norocosi calatori ai r.a.t.b.-ului.
Eu ca si filozof am incercat sa gasesc raspunsurile intrebarilor fara raspuns impreuna cu calatorii urcati in bizar buz.
La intrebarea: Ce a fost inainte oul sau gaina?, am avut parte de tot felul de teorii. Unii sustineau ca nu vom gasi raspunsul niciodata, altii ca e doar un banc prost, altii sustineau ca inainte au fost de toate, acum nu mai e nimic, iar unii chiar credeau cu tarie ca gaina e extraterestra. Adevarul e dincolo de noi. Mi-a placut faptul ca toti oamenii aveau cate o teorie proprie despre orice intrebare toti incercand sa te convinga ca au dreptate.
Astept cu nerabdare urmatoarele autobuze. Poate data viitoare vom avea parte de un autobus amenajat ca un bar de striptease, unul amenajat ca un cinematograf si poate unul in stil horror. Pana atunci le multumesc tuturor celor cu care am purtat discutii lungi sau scurte despre filozofia vetii de zi cu zi, multumesc I.C.R. si nu in ultimul rand multumesc Ilotopie(http://www.ilotopie.com/)

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.