Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Monday, January 5, 2009

Stire shock!!! Cristian Dumitru este acuzat de furt intre rude.

Mare ti-e gradina googlelului. Am dat un search pe google cu numele meu si ce sa vezi, am descoperit ca sunt si infractor !

"
Cristian Dumitru are 26 de ani, iar in toamna anului trecut a intrat in casa unei rude de-a sa si a furat bani si bunuri in valoare de 9 milioane de lei. Cazul era initial cu autor necunoscut, dar, pe parcursul cercetarilor, politistii si-au dat seama cine este hotul, toate pistele conducandu-i pe anchetatori la Cristian Dumitru. Tanarul a fost depistat de politistii clujeni in gara orasului, acesta fiind ulterior escortat pana la Rovinari. Cristian Dumitru este acum acuzat de furt intre rude." cel putin asa relateaza o stire de pe site-ul www.impactingorj.com

Mi se pare foarte tare cum se numeste infractiunea: "FURT INTRE RUDE"
Mama, nu e ceea ce pare a fi! Drogurile ascunse sub pat nu sunt ale mele! Iarba pe care am plantat-o pe balcon o fumez ca nu am bani de tigari, iar sangele de pe haina e defapt o pata de bulion! :))
Si pentru ca google e mare o alta stire ma anunta ca:

Dumitru Cristian candideaza din partea PNG-CD in Colegiul nr. 10 pentru Camera Deputatilor. (sursa: http://www.stirilocale.ro/prahova/candidat_Cristian_Dumitru_cid912.html)

Asta cred ca dupa ce am comis furt intr rude!

1 comment:

XupetiK said...

Daca nu am lua in considerare ca reperele temporale sunt precizate (toamna anului trecut pt. primul si toamna/iarna aceasta pentru al doilea), am putea spune ca furtul a avut loc ultimul. Motivul acestei actiuni a fost determinat de esecul individului in privinta Camerei Deputatilor. Saracu, daca nu e deputat tre' sa ia de la mami si de la tati ca sa supravietuiasca... :))))

Daca nu a reusit sa fure de la o tara intreaga, fura si el de unde poate :))

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.