Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Monday, January 18, 2010

Cine a inventat umbrela (teoria personala si cea oficiala)


Aseara in drumul din spre Pitesti spre Bucuresti am dezvoltat o teorie impreuna cu un prieten despre inventarea umbrelei.
Inventatul umbrelei a pornit de la expresia: "Ce vreme urata. Asta e buna de facut copii!"(
Asta daca ai si cu cine!!!) , care era mai mult decat o expresie pe atunci.
Imi si imaginam cum toti astia cuplati se retrageau urland de fericire la primii stropi de ploaie iar astialalti se retrageau si ei tristi in case si priveau pe fereastra pana cand se oprea ploaia. Asta pana cand unul dintre astia singuri nu a mai suportat stresului si "a pus piciorul in prag"
Si-a zis ca trebuie sa faca cumva sa se poata plimba plin ploaie. Probabil ca te intrebi: "Nu era mai simplu sa aiba prietena?" Nu, pentru ca probabil era si foarte urat. Si atunci a inventat umbrela. Si de atunci se poate plimba omul linistit prin ploaie si poate face copii indiferent de conditiile atmosferice de afara.Iar expresia mai sus amintita a ramas doar o simpla expresie. Ajuns acasa am intrat pe google din curiozitate sa vad cum a aparut umbrela. Iata teoria oficiala:
"Umbrela a fost inventata de mai mult de 4000 de ani. Au fost dovezi ale existentei umbrelei in arta straveche in Asiria, Grecia, Egipt si China. Europenii de mai tarziu au facut umbrele din lemn sau oase de balena si acoperite cu vopsea in ulei."

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.