Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Sunday, January 17, 2010

Dacia scoate limuzina

"Direct din Pitesti din uzina
Dacia scoate noua limuzina!"

Desi e criza Uzinele Dacia nu se lasa. Stiu suna un pic aberant! Dacia scoate limuzina? Ei bine se pare ca da. Acum este la faza de proiect. Abia astept sa vad oamenii cu limuzinele dacia pe strazi cerand ajutor la vreo 20-30 de persoane sa o impinga ca nu porneste!

2 comments:

smish said...

Nu stiu de unde ai poza asta, dar daca nu sti despre ce este vorba ar fi mai frumos pentru toata lumea sa ne mai si abtinem de la presupuneri.
Acesta este un concept si e tema de dizertatie a unui coleg de la facultatea din Craiova, pentru ca mai apoi sa fie angajat la Dacia. S-a lucrat in echipa de 6 oameni si mie mi se pare o tema excelenta.
Dar cum noi romanii avem o educatie proasta si dam cu tifla imediat....
Imi pare rau sa vad cele scrise de tine.

Cristian_Dumitru said...

Prietene poza asta e pe mai tot internetul. O gasesti pe mai multe site-uri. Evident ca stiu despre ce e vorba. Am si scris ca e la faza de proiect. Nu am zis ca nu e o tema excelenta. Felicitari colegului si banuiesc ca si tie (ca din moment ce ai sarit asa ca ars probabil faci parte din cei 6). Sper sa fiti angajati cu toii la Dacia Pitesti, ce sa zic.
Poate ca nu ti-ai dat seama cand ai intrat pe blog dar asta e un site de comedie. Scrie mare cand intri :"COMEDIANTUL".La ce te asteptai? Si cred ca am tot dreptul sa imi spun parerea mea. Probabil ca pentru tine dacia e o super masina. Pentru mine nu. Deci nu inteleg de ce sunt prost educat? Ca mi-am dat cu parerea?
Si daca tu zici ca noi romanii avem o educatie proasta da-mi voie sa zic ca dacia e exact ca educatia noastra. P.S.: Tu ce nationalitate ai?

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.