Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Saturday, July 17, 2010

O noua manie DROGURILE DIGITALE!!!

Adolescentii din SUA au descoperit a noua metoda de a ajunge... in al noualea cer. Tinerii utilizeaza drogurile digitale, o metoda legala si gratuita prin care pot obtine senzatii asemanatoare cu cele produse de Ecstasy.

Tinerii utilizeaza drogurile digitale, o metoda legala si gratuita prin care pot obtine senzatii asemanatoare cu cele produse de Ecstasy.

Drogurile digitale sunt de fapt sunete repetitive care variaza usor pe anumite frecvente si care afecteaza creierul inducand ascultatorului stari de euforie, de agitatie sau chiar panica.

Pana in prezent, studiile efectuate de oamenii de stiinta nu au demonstrat ca aceste sunete ar afecta din punct de vedere chimic creierul. Autoritatile considera insa ca tinerii care utilizeaza drogurile digitale ajung in cele din urma consumatori de substante ilegale.

"Daca un adolescent isi doreste sa experimenteze acest tip de drog, este posibil sa ajunga consumator de substante ilegale" a declarat Mark Woodward, purtatorul de cuvant al Biroului de Narcotice si Substante Ilegale din Oklahoma, SUA, potrivit Huffington Post.

Cele mai populare droguri digitale poarta numele de "Gate of Hades" si "Hand of God" (GoH si HoG).

Potrivit revistei Psychology Today, aceste droguri digitale au fost utilizate in tratamentul anxietatii si nu constituie un pericol pentru adolescenti.

sursa: www.antena1.ro


No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.