Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Saturday, January 1, 2011

Spectacole Stand Up Comedy

Un scurt istoric:
Bine ai venit pe blogul meu. Pentru inceput iata un scurt istoric despre stand up comedy:
Stand-up comedy îsi are rădăcinile în variate traditii americane de divertisment popular din secolul 19 Majoritatea comicilor de la început erau priviti doar ca “spunători de bancuri” care încălzeau publicul în deschiderea spectacolului sau distrau multimea în timpul pauzelor. Să fii comic era considerat în principal un prim pas pentru a începe o carieră serioasă în show business. Glumele erau în general de un umor gros si (adeseori când nu erau transmise la radio sau televizor) moderat nerusinate, subiectele cuprinzând teme comice obisnuite (glume despre soacră, umor etnic etc.). Spre sfârsitul anilor ’50 si în anii ’60, o nouă generatie de comici americani a început să exploreze subiectele politice, relatiile rasiale si umorul sexual. Stand-up comedy a alunecat de la glumele rapide si one-linere către monologuri, adesea cu umor negru si satiră ascutită. Fenomenul stand-up comedy a explodat în timpul anilor ’70, câtiva entretaineri devenind mari vedete pe baza spectacolelor de stand-up. Acesta s-a extins de la cluburi de noapte si teatre la concerte uriase în arene sportive. Astazi, stand up comedy inseamna, un comediant, un microfon, si un pahar cu apa.

In Romania acest gen a aparut in anul 2003, intr-un spatiu micut, iar acum admiratorii genului se inghesuie in Sali din ce in ce mai mari.
Cine sunt:
Am inceput sa practic genul asta de umor inca din 2003, facand parte pana in anul 2006 din trupa Deko. Din 2006 am infiintat impreuna cu Catalin Iliescu si Claudiu Constantin, trupa comedy now (actualmente jokers) iar din 2008, am sustinut nenumarate spectacole alaturi de Tibi Neuronu si Catalin Bordea facand parte din Trupa Showtime.
De 2 ani de zile cu materialul strans in cei 8 ani, am sustinut spectacole one man show atat in Bucuresti cat si in intreaga Romanie.

Daca vrei un spectacol live de stand up comedy romanesc 100% in clubul/barul tau, sau la evenimentul tau(privat sau corporate)
nu ezita sa ma contactezi!

Stand up comedy contact :
tel: 0723.699.784
e-mail: clyde_al_007_lea@yahoo.com
Cu drag Cristian Dumitru

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.