Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, March 29, 2011

STAND UP COMEDY 2011

Comediantul îi aşteaptă pe braşoveani cu glume strânse de-a lungul întregii sale cariere. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 20.00.

Cristian Dumitru este cunoscut de braşoveni de pe vremea când făcea parte din trupa de comedie Deko şi mai apoi din Comedy Now. Comediantul s-a separat de cele două trupe şi şi-a continuat cariera pe cont propriu, fiind acum, aşa cum se autointitulează, un „one man show".

"Fac stand-up comedy din 2003, deci de opt ani. Am ceva experienţă şi am învăţat multe. Am strâns în toţi aceşti ani material suficient pentru glume de toate genurile, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Eu zic că spectacolul merită văzut. Cine vrea să se distreze şi să râdă în hohote este aşteptat sâmbăta seara la ora 20.00. Nu le va părea rău celor care vor veni", a spus Cristian Dumitru.

Pe lângă spectacolul de comedie susţinut de Cristian Dumitru, braşovenii care vor veni sâmbătă seara la „Festival 39" vor avea parte şi de un concert susţinut de Alina Crişan, fosta componentă a trupei ASIA.

Evenimentul este susţinut de Adevărul de Seară şi Minicards Maximum Braşov.

sursa: http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Brasov-_Show_de_stand-up-de_Cristian_Dumitru-la_Festival_39_0_452955059.html

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.