Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Friday, June 3, 2011

S-a inventat rujul care iti arata daca o femeie are chef de sex


Un nou sortiment de ruj, care isi schimba culoarea atunci cand cea care il poarta are chef de sex, a intrat pe piata. Barbatii nu vor mai trebui sa se framante cu zeci si zeci de intrebari, facand tot felul de apropouri pentru a afla cum gandeste cea pe care ar vrea sa o duca in dormitor. Un nou ruj va face treaba in locul lor, tradand momentul in care femeia nu poate spune nu.

Practic, rujul de 12 lire sterline, ce poate fi cumparat de pe siteurile Boots si Asos.com., nu este foarte puternic atunci cand femeii nu ii sta capul la lucruri zburdalnice si devine de un rosu aprins cand cea care il poarta ar vrea sa schimbe locatia, acesta reactionand la hormonii din organismul femeii.

The Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss, cum se numeste noul produs, a fost inventat in California, fiind produs de compania Too Faced. Printre fanele declarate ale acestui produs se afla Katty Perry.

Folosirea zilnica a acestui ruj are, insa, riscurile sale. Nu orice femeie ar vrea sa se stie ca nu-i sta mintea la munca, in toiul unei intalniri extrem de importante.

sursa: www.agenda.ro

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.