Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Sunday, July 3, 2011

Drama unui surdomut: Silence of Love : Thai Life Insurance Commercial

Stiu ca e un site dedicat divertismentului insa nu am putut sa nu impartasesc cu voi acest filmulet. Este foarte impresionant.

"Clipul "Silence of Love" ("Tăcerea dragostei") a avut peste 120.000 de vizualizări la câteva zile de când a fost postată.

Ideea reclamei este una extrem de simplă: eterna divergenţă între generaţii. Filmuleţul prezintă relaţia tensionată dintre o adolescentă şi tatăl ei, care este surdo-mut. Din cauza acestei dizabilităţi, între cei doi apar bariere de comunicare, deşi părintele încearcă de fiecare dată să le înlăture. La rândul ei, tânăra îşi doreşte un părinte normal şi suferă pentru că acest lucru nu e posibil. Disperată, adolescenta are o tentativă de sinucidere chiar de ziua ei de naştere. Tatăl face tot ce-i stă în putinţă să o salveze şi îi donează sânge pentru a supravieţui. Fiica conştientizează că, de cele mai multe ori, dovezile adevărate de dragoste nu sunt făcute într-un mod zgomotos sau cu ajutorul cuvintelor.

Comentariile celor care au văzut această reclamă s-au declarat impresionaţi şi au constientizat cât de greu poate fi să trăieşti alături de persoane cu dizabilităţi."Încearcă să-ţi stăpâneşti lacrimile şi urmăreşte acest clip!", e îndemnul jurnaliştilor de la The Huffington Post." scria ziarul Libertatea astazi.
No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.