Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Friday, May 3, 2013

7 lucruri rusinoase pe care cu totii le facem

Cu totii am facut lucruri si am sperat ca ceilalti oameni nu le-au observat. Iata o lista cu cele mai rusinoase actiuni si pe care nu le-am recunoaste nici in ruptul capului:


1. Sa dai din cap in discutii

Cu totii dam din cap in timpul unei conversatii, prefacandu-ne ca intelegem ceea ce vorbesc ceilalti oameni. Insa, uneori, habar nu avem despre ce se vorbeste.


2. Nu te-am vazut

Ba da, ai observat persoana respectiva! De cate ori nu ai intors capul in cealalta parte, prefacandu-te ca nu ai cunoscut niciodata o anumita persoana pe care doreai pur si simplu s-o eviti sau sa nu stai de vorba cu ea? 


3. Liftul

Cati dintre voi n-ati inchis usa liftului tocmai cand cineva era pe cale sa urce si ati afisat apoi un zambet satisfacut? Multa lume procedeaza astfel din cand in cand.


4. In trafic

Sa accelerezi si sa nu dai prioritate unui alt automobil (atunci cand nu esti obligat) este ceva intalnit pe sosele, desi, uneori, nu te grabesti nicaieri si nici nu pierzi nimic daca lasi pe cineva sa te depaseasca.


5. Ce-ai spus?

Poate vor crede ca nu-i poti auzi. Este aproape enervant ca persoana pe care incerci sa o eviti, se tine dupa tine. Si, in loc sa dai un semn de recunoastere intr-o camera aglomerata, te prefaci ca nu i-ai auzit vocea si mergi mai departe.


6. Sa faci cu mana

S-a intalplat sa-i faci cu mana unei persoane care, de fapt, nu te saluta pe tine. Te poti preface ca-ti aranjai parul, intotdeauna merge trucul acesta.


7. Sa canti

Te prefaci ca stii versurile unui cantec, insa de fapt nu cunosti decat refrenul. Nu ti s-a intamplat niciodata sa canti, doar pentru a da impresia ca stii versurile?

sursa: www.sfatulparintilor.ro

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.