Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Thursday, February 20, 2014

Mircea Badea despre Gica Petrescu

Mircea Badea a povestit intr-o editie Sinteza Zilei, de la Antena 3, despre o experienta pe care a avut-o alaturi de TEO la un festival de romante ce se desfasura la Sala Radio. Pe vremea aceea lucrau la Tele 7 ABC si in fiecare dimineata intrau in crize de ras. Intram in crize de 6 si inainte sa intram in emisie, luam de la mamaie un rudotel sa nu mai rada pe post, a declarat Mircea Badea la Sinteza Zilei. In videoclipul de mai jos, Mircea Povesteste multe experiente traite alaturi de prietena lui de-o viata: Teo Trandafir.
Nu sunt un fan al emisiunii In Gura Presei prezentata de Mirdea Badea dar povestioara asta chiar m-a amuzat.
După ce a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, Mircea Badea a debutat la Radio Total în 1990, unde era directoare o prietenă a mamei sale, Jeana Gheorghiu. Și-a început cariera în televiziune prezentând emisiuni la diferite posturi românești: Tele 7 abc (unde a debutat, descoperit de Mihai Tatulici și Jeana Gheorghiu), Antena 1, Realitatea TV, Pro TV, Prima TV, alături de Teo Trandafir. Cei doi formau un cuplu în emisiuni de divertisment precum „Bună dimineața, România” la Tele 7 abc din 1994 și apoi „Dimineața devreme” și „Teo și Mircea Șou” la Antena 1, între 1997 și 2000.
În 2000, Teo Trandafir a revenit în trustul Media Pro, cu o serie de emisiuni la Pro TV, timp în care Mircea apărea la postul concurent Antena 1, cu un format de emisiune nocturn, alături de Oreste Scarlat Teodorescu.


No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.