Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Friday, February 7, 2014

Open Mic Stand Up Comedy: Duminica Bucuresti

Open Mic Stand Up Comedy: Duminica Bucuresti.

Duminica lasam microfonul deschis pentru cei care vor sa se afirme. Te invitam sa vezi un spectacol cu cei mai noi si indrazneti comedianti incepand cu ora 21:30 la In Culise Comedy Club. Gazda Serii va fi Cristian Dumitru.
Open Mic“ în stand-up comedy înseamnă oportunitate. Practic, este un mijloc prin care oricine care crede că poate face lumea să râdă are o șansă de a urca pe o scenă adevărată în fața unui public. Așa au început toți comedianții consacrați ai zilelor noastre.
Daca esti amuzant si iti faci prietenii sa rada, te asteptam duminica la Open Mic sa vedem ce poti. Iti oferim un microfon deschis, un spatiu pe scena noastra si un public gata sa te sustina si sa te critice. Sunt permise toate genurile de glume despre orice si oricine. Important e sa ii faci pe cei din sala sa rada si eventual sa te si aplaude. Asadar daca iti doresti sa devii un comediant noi iti oferim acesata sansa. Daca te descurci bine iti oferim sansa de a aurca si in spectacolul de sambata viitoare tot din In Culise alaturi de Cristian dumitru & Friends. Pentru a te inscrie suna din timp la : 0744 914 007.
Vrei sa fii in sala? Atunci suna sa iti faci rezervare la : 0744 914 007
sursa: http://www.standupcomedylive.ro
open mic stand up comedy

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.