Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Friday, February 28, 2014

Stand-Up Comedy de ziua femeii (8 martie) la In Culise Comedy Club

Stand-Up Comedy sambata 8 martie de ziua femii


Sambata pentru ca este 8 martie v-am pregatit o portie dubla de stand-up comedy. De la 21:30 va incepe primul show iar cel de al 2 lea va incepe de la 23:30. Va rugam sa specificati atunci cand va faceti rezervare la care dintre spectacole doriti sa veniti
Mesaj pentru ele:

Doamnelor si domnisoarelor primivara asta se poarta zambetul larg. De aceea sambata avem o editie speciala de Stand-Up Comedy dedicata Femeii.  Cel mai frumos cadou pe care vi-l poate oferi un barbat este buna dispozitie, asa ca sugerati-i sa sune si sa faca rezerevare pentru spectacolul de stand-up comedy de sambata 8 martie.

Mesaj pentru ei:

Ei bine, da este 8 martie. Stiu ca acum o saptamana a fost 1 martie si voi credeti ca e cam acelasi lucru si poate ca pentru barbati chiar asa si e dar daca vrei sa iti impresionezi iubita vino sambata incepand cu ora 21:30 la In Culise Comedy Club. Nu trebuie sa ratati cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy dedicat special tuturor femeilor.

Avem si Concurs:

Pe langa glumele bune  ce cu siguranta te vor face sa razi cu gura pana la urechi avem si un concurs. Daca ajungi sambata la spectacol poti castiga doua bilete valabile o luna de zile pentru doua dintre spectacolele de stand-up comedy de sambata de la In Culise Comedy Club.

Demo:

Cam asta se intampla sambata la In Culise Comedy Club: CLICK AICI!

Noi zicem ca spectacolele de sambata nu trebuiesc ratate sub nici o forma. Domnii sunt rugati sa sune si sa faca rezervare din timp. E musai, locurile sunt limitate iar cererea e mare.

Pentru rezervari si info sunati la: 0744.914.007

Adresa:
In Culise Teatru Pub este un loc unde se petrec multe lucruri imprevizibil de simpatice. În fiecare zi vă invităm la spectacolele de teatru(detalii pe inculise.ro sau pe pagina de facebook In Culise Teatru Pub) inedite , deloc previzibile și care te vor scoate din cotidian....iar din momentul în care se aproprie sfărșitul de săptămână, oferim scena și celor mai îndrăgiți comedianți din România. In Culise se afla pe strada natiunile unite la numarul 3-5. Este fostul club Prometheus.Va asteptam!sursa: http://www.standupcomedylive.ro

Stand Up Comedy Sambata 8 Martie Bucuresti

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.