Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Friday, February 14, 2014

Teatru Bucuresti:FRIG" de Lars Noren Marti 16 Februarie la Puzzle PubCOLD (FRIG)
Marti pe 18 februarie va invitam sa vizionati in premiera in Romania piesa “FRIG” de Lars Noren.
Cel mai violent spectacol de teatru.
Va va lasa fara rasuflare. Va vor trece fiori reci in timp ce o vizionati, va veti inspaimanta si la final poate chiar  veti plange. O piesa de teatru care trateaza intr-un mod diferit si original ura fata de alte rase si mai exact ura oamenilor fata de alti oameni. Regia spectacolului este semnata de Vinicius Tomesc iar din distributie fac parte: Cristian Dumitru, Ciuvica Nick, Adi Lepadatu si Ninel Petrache. Lupte scenice: Serban Gabriel. Light Design: Roxana Docan.
 Va invit cu inFRIGurare sa veniti fara prejudecati la un spectacol al carui happy-end nu am reusit sa-l gasesc...” spune regizorul Vinicius Tomescu.
Spectacolul va avea loc marti pe 18 februarie incepand cu ora 19:30 la Puzzle Pub. Pentru rezervari sunati la : 0744.914.007 

Motto: „Actiunea teatrului, ca si a ciumei este binefacatoare, caci impingandu-i pe oameni sa se vada cum sunt, le smulge masca, le descopera minciuna, moleseala, nimicnicia, ipocrizia” - Antonin Artaud – (teatrul cruzimii) Mult timp in urma, elaboram alaturi de un psiholog metodologia si exercitiile pe care le propun actorilor pentru a descoperi personalitatea personajelor pe care urmeaza sa le modeleze din noroiul fertil al amintirilor (memoria adica, „Nilul artistului” ale carui revarsari fecundeaza malurile constientei).   
Confuzia ne indeparteaza de esenta: in loc sa se concentreze pe condamnarea sistemelor criminale (nazist sau comunist) discursul derapeaza in cautarea unor argumente care sa justifice crima. Rezulta implicit: - negarea holocaustului in ciuda dovezilor irefutabile care descriu tragedia unor oameni nevinovati, exterminati pentru simplul fapt ca apartineau unei etnii. (Monologul personajului Keith). - folosirea abuziva a unor insemne de trista amintire, interzise prin lege (svastica) si apologia unui sistem criminal (in speta cel nazist, care rezida in sofismele incilcite si neconvingatoare ale lui Anders) - xenofobia si ura rasiala ale carei consecinte iminente sun violenta si in ultima instanta crima.

TEATRU MARTI BUCURESTI: FRIG LARS NOREN
Butoiul cu pulbere este pregatit – ne sugereaza autorul Lars Noren – iar faptul ca ne jucam cu chibriturile pe langa el demonstraza iresponsabilitate si tembelism politic.


No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.