Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Friday, April 18, 2014

Stand-Up Comedy Bucuresti Duminica Spectacol Umanitar

Stand-Up Comedy Bucuresti Duminica


7 comedianti isi unesc glumele pentru o cauza nobila, speram sa va uniti fortele si sa fiti prezenti intr-un numar cat mai mare.


Cazul Alexei
Alexandra Lautaru are 20 de ani acum. De un an si jumatate de zile se lupta cu o boala crunta si urata, neoplasm ovarian stadiul IIIB - mai pe intelesul tuturor, cancer. De pe o zi pe alta, Alexa a fost nevoita sa renunte la tot ce face un copil de 19 ani si sa infrunte un adevar mult prea dureros pentru ea. Dar curajoasa si optimista, a suportat doua operatii complicate, urmate de 6 cure de citostatice.
La citirea RMN-ului efectuat ulterior tratamentului, vestea proasta a venit: boala recidiveaza, este un cancer agresiv, care se extinde repede. Vestea buna este ca are o sansa, singura sansa: la clinica MD Anderson, Texas, USA.
In momentul de fata Alexa si mama ei sunt in State asteptand de aproape 3 saptamani rezultatele primelor analize, a biopsiei ce nu a avut initial un raport anexat, apoi a avut unul fara detalii suficiente si in final (dupa 3 saptamani) asteapta rezultatele cercetatorilor americani.
Odata cu aflarea diagnosticului i se va comunica si intregul cost al tratamentului, costuri care cu siguranta vor depasi posibilitatile materiale ale Alexandrei si a mamei sale .
Ne-am bucura tare mult sa va alaturati cauzei noastre, astfel incat sa reusim sa ii indeplinim visul Alexei : Cel de a avea sansa la viata unui tanar de 20 de ani…
Cei care doresc sa o ajute pe Alexa, o pot face folosind conturile:
Raiffeisen Bank - Ron - RO82 RZBR 0000 0600 1490 6847
Titular - Lautaru Nicoleta Alexandra
Raiffeisen Bank - Euro - RO17 RZBR 0000 0600 1490 6853
Titular - Lautaru Nicoleta Alexandra
Stand-Up Comedy Bucuresti Duminica

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.