Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Sunday, January 31, 2016

Stand-Up Comedy vineri 5 februarie Bucuresti

Stand-Up Comedy vineri 5 februarie BucurestiPe 5 februarie Restaurantul Adam deschide sezonul de stand-up comedy. Vino sa vezi cel mai interactiv show de acest gen marca Cristian Dumitru & Friends.
Cristian Dumitru este unul din "pionierii" acestui gen de umor din Romania. Face stand-up comedy din 2003, an in care stand-up comedy-ul a ajuns si in romania. A sustinut pana acum nenumarate spectacole atat in tara cat si in strainatate. Se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de acest gen din Romania dar si cu faptul ca este cel mai tare comedinat care nu APARE PE TV.

Daca nu l-ai vazut pana acum live cu siguranta il stii din filmuletele virale de pe net: Luati o n cur, Esti fumat daca..., Un cocalar la interviul de angajare, Cand vorbesti pe skype cu un prieten plecat in Anglia, etc.

Balboni Fulvio este singurul italian care face stand-up comedy in romana. A venit in Romania acum multi ani si de atunci nu a mai vrut sa mai plece. De ani de zile cucereste publicul cu  accentul sau  de italian. L-ai vazut si pe prima tv in Serialul Trasnitii.

Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta! Umor nu Gluma!

Rezervari si info la: 0727.140.245No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.