Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Saturday, January 30, 2016

Stand-Up Comedy, Magie si Ventrilocie duminica 7 februarie

Stand-Up Comedy, Magie si Ventrilocie duminica 7 februarie


Spectacolul 3 in 1 este cel mai complet show de comedie din Romania si a fost jucat in zeci de locatii in toata tara avand un succes considerabil.

Rezervari: 0733.562.233

Acesta se numeste 3 in 1 deoarece contine trei spectacole intr-un singur show iar protagoniostii sunt urmatorii:

Cristian Dumitru - este unul dintre pionerii romani in stand-up comedy. Acesta face astfel de spectacole inca din 2003 si are cel mai interactiv show de acest fel din Romania. De asemenea Cristian este cunoscut din numeroasele sale filme virale de pe internet.

Paul Lungu – este un magician cu 10 ani de experienta, multiplu permiat international si semifinalist Romanii au Talent. Acesta se remarca prin stilul sau inedit, atitudinea sa nonsalanta de pe scena, precum si umorul fin din timpul spectacolelor.

Eduard Sandu – este un ventriloc care a ajuns pana in finala Romanii au Talent unde a terminat pe a treia pozitie. Este recunoscut pentru momentele sale comice alaturi de prietenii sai, mai ales celebrul Nea Alecu. Desi cu papusi, spectacolul lui Eduard este conceput pentru cei peste 16 ani, fiind ammuzant, interactiv si putin obraznic.

De la lansare spectacolul 3 in 1 s-a bucurat de un succes enorm iar numarul de spectatori a crescut in mod constant.

Numele, formatul si continutul acestui show il fac sa aiba o priza aparte la public precum si un potential imens pentru viitorul apropiat.

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.