Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Friday, January 1, 2016

Stand-Up Comedy Revelionul Comediantilor sambata 9 Ianuarie Bucuresti

Stand-Up Comedy Revelionul Comediantilor sambata 9 Ianuarie BucurestiPe 9 ianuarie sarbatorim Revelionul Comediantilor. Vino la Copper's Pub (hristo botev nr 25) sa razi intr-o seara cat nu ai ras tot anul trecut alaturi de unii dintre cei mai funny comedianti din Romania.

REZERVARI LA: 0787.655.884 SAU LA 0744.914.007

Portia proaspata de ras va fi servita de catre Cristian Dumitru and Friends:

Raul Gheba- Finalist "Romanii au Talent". Este din Tulcea si are un stil de umor inconfundabil

Balboni Fulvio- Singurul italian care face stand-up comedy in romana. De ce a venit in Romania si cat de amuzanta i se pare tara noastra aflati de  la el.

Dan Marin- In timpul liber este taximetrist. Dan, s a remarcat atat prin energia pe care o depune atunci cand e pe scena cat si cu glumele sale din viata de taximetrist.

Cristi Popesco- Zis si " Asta ar fi una dintre glume", este singurul comediant care a avut curajul sa apara si sa faca un moment de stand-up comedy la Etno Tv. De ce a facut asta ne spune sambata pe 9 ianuarie.

Cristian Dumitru- Este unul dintre "pionierii" acestui gen de umor de la noi. Face stand-up comedy din 2003 si se mandreste atat cu faptul ca este cel mai bun comediant care nu APARE PE TV cat si cu faptul ca are cel mai interactiv show de stand-up comedy. Pe langa stand-up pe Cristian sigur il stii din filmuletele virale de pe net de genul: Luati-o n curEsti fumat daca, Un cocalar la interviul de angajareMaicador etc) 

Pentru rezervari si info sunati la: 0787.655.884 sau la 0744.914.007
Stand-Up Comedy Revelionul Comediantilor sambata 9 Ianuarie Bucuresti

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.