Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, February 9, 2016

Stand-Up Comedy Magie si Ventrilocie Duminica 14 Februarie Bucuresti

Stand-Up Comedy Magie si Ventrilocie Duminica 14 Februarie BucurestiDuminica pe 14 februarie Cafe Deko te asteapta  sa vezi cel mai complet spectacol de umor.
Vino sa vezi 3 show-uri in acelasi spectacol. Spectacolul "3in1" reuneste show de sdtand-up comedy al lui Cristian Dumitru cu cel de magie al lui Paul Lungu si cel al Ventrilocului Eduard Sandu. Daca nu stii ce cadou sa ii faci  iubitei/iubitului de valentine's day suna si fa ti rezervare pentru duminica.

Paul Lungu, este unul dintre putinii magicieni premiat international. A sustinut pana acum nenumarate spectacole de magie atat in roamna cat si in limba engleza.  Imibina cu succes numerele de magie cu umorul.

Eduard Sandu, este ventrilocul roman care a participat la Romanii au Talent, ajungand pana in finala. Cu siguranta ilstii pe celebrul deja "Nea Alecu". Duminica pe langa Nea Alecu vor mai fi prezenti Romeo, Lolita si multe alte surprize.

Cristian Dumitru, este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV. Spectacolul sau de stand-up este cel mai interctiv show de acest gen din romania. Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta. Umor nu Gluma!

Rezervari si info la: 0744.914.007
Stand-Up Comedy Magie si Ventrilocie Duminica 14 Februarie Bucuresti

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.