Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, March 29, 2016

Stand-Up Comedy sambata 2 Aprilie Bucuresti

Stand-Up Comedy sambata 2 Aprilie Bucuresti

Sambata 2 Aprilie Copper's Pub ti-a pregatit un spectacol de stand-up comedy in premiera in Romania. Vino sa vezi cel mai interactiv show de stand-up comedy din Romania sustinut de Cristian Dumitru (unul dintre "pionierii" acestui gen de umor de la noi) Toma Alexandru (castigatorul unui concurs de stand-up comedy ce a avut loc la Comedy Store-Londra) si nimeni altul decat Catalin Dezbractu' pe care l-ai vazut pana acum numai la Cronica Carcotasilor de la prima tv.

Rezervari si info la: 0372.705.933 sau la 0744.914.007

Cristian Dumitru-face stand-up comedy inca din anul 2003, sustinand pana acum nenumarate spectacole de acest gen atat in tara cat si in strainatate. S-a remarcat prin spontaneitate si usurinta de a interactiona cu sala. Daca nu ai apucat pana acum sa il vezi live cu siguranta il stii din nenumaratele filmulete virale ce au circulat pe net (luati o n curesti fumat daca...maicadorun cocalar la interviul de angajareetc)

Toma Alexandru- este printre putinii comedianti romanii care s-au incumetat sa faca spectacole in limba engleza in Anglia. Mai mult decat atat a reusit sa incante publicul prin glumele sale autoironice despre inaltimea sa si nu numai. 

Codrut Keghes sau Dezbracatu' cum il stiu majoritatea il stii de la Cronica Carcotasilor unde prezinta de ani buni rubrica " Dezbracatu' " iar mai nou este chiar coprezentator al emisiunii alaturi de Serban Huidu si Ioana Petric. Sambata, pe 2 aprilie va incerca pentru prima data sa faca stand-up comedy.
Ne va povesti cu umor prin ce intamplari a trecut de cand e la cronica si nu numai.
Asa ca daca esti curios  sa vezi cat de amuzant poate fi te asteptam la show.
 
Rezervari si info la: 0372.705.933 sau la 0744.914.007
Stand-Up Comedy sambata 2 Aprilie Bucuresti

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.