Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, June 28, 2016

Stand-Up Comedy Sambata 2 Iulie Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata 2 Iulie BucurestiStiam ca e vara si e cald, dar daca inca nu ai plecat la mare atunci acum e momentul potrivit sa vii la un show de stand-up comedy.
ca de obicei doar la Copper's Pub puteti vedea cele mai interactive spectacole de acest gen sub marca:" Cristian Dumitru & Friends"

Rezervari si info la: 0372.705.933 sau la 0744.914.007

Sambata asta comediantii care te vor face sa nu iti para rau ca nu ai plecat la mare sunt:

Cata Dum: Cata, este fratele mai mic al lui Cristian Dumitru. Face stand-up comedy de cativa ani atat alaturi de Cristian cat si separat. Este castigatorul premiului 3 la concursul de stand-up comedy :"StandupFest" de la Brasov.


Balboni Fulvio: Fulvio este singurul italian care face stand-up comedy in romana. Pe Fulvio il stii de la bancshow si din serialul "Trasnitii" de pe prima tv.

Cristian Dumitru: Face stand-up comedy inca din 2003 si este printre putinii comedianti romani care au sustinut spectacole si in afara granitelor tarii. Cristian, desi nu apare pe tv este foarte activ in mediul online. Cu siguranta il stii din filmuletele virale de pe youtubeluati-o-n cur, maicador, un cocalar la interviul de angajare etc

Rezervari si info la: 0372.705.933 sau la 0744.914.007

Stand-Up Comedy Sambata 2 Iulie Bucuresti

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.