Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Wednesday, October 19, 2016

Stand-Up Comedy Joi 20 Octombrie ConstantaStand-Up Comedy Joi 20 Octombrie Constanta

Iaki Hotel te asteapta joi, 20 octombrie  ora 20.00 sa vezi un show unic de stand-up comedy marca "Cristian Dumitru & Friends"


Rezervari & info: 0735.405.986Vor intretine atmosfera:

Ana-Maria este actrită, joacă în spectacole pentru copii  si adulti, dar face  si stand up comedy, șpentru că ea crede într-o lume perfectă unde toti oamenii ar trebui să râdă neîncetat. A urcat pe scenă alături de multi comedianti  si este printre putinele femei din România care abordează acest gen de umor. A participat la emisiunea "IUmor", unde a reusit să obtină cele trei voturi din partea juratilor  si câstigând simpatia telespectatorilor prin glumele sale originale s-a calificat în marea finală.

Cristian Dumitru: Face stand-up comedy inca din 2003 si este printre putinii comedianti romani care au sustinut spectacole si in afara granitelor tarii. Cristian, desi nu apare pe tv este foarte activ in mediul online. Cu siguranta il stii din filmuletele virale de pe youtubeluati-o-n curmaicador, un cocalar la interviul de angajare , etc

Cata Dum: Cata, este fratele mai mic al lui Cristian Dumitru. Face stand-up comedy de cativa ani atat alaturi de Cristian cat si separat. Este castigatorul premiului 3 la concursul de stand-up comedy :”StandupFest” de la Brasov.

Rezervari & info: 0735.405.986Stand-Up Comedy Joi 20 Octombrie Constanta

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.