Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, November 8, 2016

Stand-up Comedy Sambata 12 Noiembrie Bucuresti | doua showuri

Stand-up Comedy Sambata 12 Noiembrie Bucuresti | doua showuri


 
Cele mai tari spectacole de stand-up comedy sunt sambata la Copper's Pub. 

Te asteptam si pe tine sambata 12 noiembrie de la 20:30 sau de la 23 sa vezi spectacolul de stand-up comedy sustinut de Cristian Dumitru, Dan Marin si George Bonea.

Rezervari & Info: 0787.655.876 sau 0744.914.007

Dan Marin, este singurul taximeTRIST care a citit o carte. Dupa ce a citit cartea si-a dat seama ca nu e compatibil cu taximetria. A ales sa faca glume, insa nu a renutat la aparatul de taxat.

George Bonea, a devenit cunoscut dupa ce a participat la emisiunea “Romanii au talent”. Pe langa stand-up comedy George mai canta intr-o formatie rock si a mai scris si o carte.

Cristian Dumitru: Nu are permis de conducere pentru ca nu stie sa injure, iar in traficul din Bucuresti nu trebuie sa stii sa cnduci, trebuie sa stii sa injuri. De orice, fara scarba, de morti, raniti, tati, cumnati, etc. Cristian face stand-up comedy din 2003 si este printre primii comedianti romani care a reusit sa faca spectacole si in afara tarii.
Desi este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV, pe Cristian il stii cu siguranta si din filmuletele virale de pe net:Luati-o-n cur, Maicador, Un cocalar la interviul de angajare, etc. Mai nou filmeaza cate un episod nou saptamanal pentru emisiunea "Mi-e foame!" alaturi de Marius Covache si Alex Serban (amandoi finalisti iUmor)

Rezervari & Info: 0787.655.876 sau 0744.914.007

Stand-up Comedy Sambata 12 Noiembrie Bucuresti | doua showuri

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.