Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, November 1, 2016

Stand-up Comedy Sambata 5 Noiembrie Bucuresti

Stand-up Comedy Sambata 5 Noiembrie BucurestiSambata, 5 noiembrie, Trattoria Rossini va asteapta la Stand-Up Comedy.

Daca vrei sa razi in hohote te asteptam sambata de la 21 la spectacolul oferit de Cristian Dumitru, George Bonea si Dan Marin.

Umor Nu Gluma!

R E Z E R V A R I & I N F O : 0726. 044. 625

George Bonea, a devenit cunoscut dupa ce a participat la emisiunea “Romanii au talent”. Pe langa stand-up comedy George mai canta intr-o formatie rock si a mai scris si o carte.

Dan Marin, este singurul taximeTRIST care a citit o carte. Dupa ce a citit cartea si-a dat seama ca nu e compatibil cu taximetria. A ales sa faca glume, insa nu a renutat la aparatul de taxat.

Cristian Dumitru: Nu are permis de conducere pentru ca nu stie sa injure, iar in traficul din Bucuresti nu trebuie sa stii sa cnduci, trebuie sa stii sa injuri. De orice, fara scarba, de morti, raniti, tati, cumnati, etc. Cristian face stand-up comedy din 2003 si este printre primii comedianti romani care a reusit sa faca spectacole si in afara tarii.
Desi este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV, pe Cristian il stii cu siguranta si din filmuletele virale de pe net:Luati-o-n curMaicadorUn cocalar la interviul de angajare, etc.


R E Z E R V A R I & I N F O : 0726. 044. 625

Stand-up Comedy Sambata 5 Noiembrie Bucuresti

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.