Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, November 1, 2016

Stand-Up Comedy Vineri 4 Noiembrie Bucuresti

Stand-Up Comedy Vineri 4 Noiembrie BucurestiVineri, 4 noiembrie Maior Cafe &Bar da startul primului sezon de stand-up comedy.
Vinovati pentru hohote de ras vor fi Cristian Dumitru si Balboni Fulvio

Rezervari & info: 0724.024.711 sau 0744.477.925

Fulvio Balboni este actorul care interpreta personajul Scalzone in serialul Trasniti in Nato de pe Prima tv. Mafiotul mafiotilor!
Fulvio Balboni este un tip energic, a castigat marele premiu in productia tv “Banc- show” de la Prima tv, comediant in “Traznitii”, ne face sa zambim de fiecare data cand incepe sa vorbeasca, ajutat de accentul lui italian.

Cristian Dumitru, face stand-up comedy inca din anul 2003. A sustinut pana acum nenumarate spectacole alaturi de cei mai buni comedianti romani atat in tara cat si in strainatate. Se mandreste cu faptul ca este cel mai bun comediant care nu apare pe tv in momentul de fata. Show-u; lui Cristian se bazeaza in mare parte si pe interactiunea cu publicul, fiind foarte spontan. Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta.
Chiar daca nu apare pe tv, pe Cristian il stii cu siguranta din nenumaratele filmulete virale ce au circulat pe net (luati o n cur, esti fumat daca…maicador, un cocalar la interviul de angajare, etc)

Rezervari & info: 0724.024.711 sau 0744.477.925
Stand-Up Comedy Vineri 4 Noiembrie Bucuresti

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.