Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Wednesday, March 1, 2017

Stand-Up Comedy Sambata 4 martie Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata 4 martie BucurestiDoamnelor, domnisoarelor si domnilor sambata 4 martie la Copper's Pub avem un show unic de stand-up comedy.

Vino sa-i vezi pe Cristi Popesco zis si "Asta ar fi una dintre Glume", Marius Covache zis si "Tiganu' de la iUmor" si Cristian Dumitru zis si "ala cu luati-o-n cur"). Cei trei merg pentru prima data in aceasta formula de spectacol si au promis un show la care se va rade mult.

REZERVARI SI INFO LA: 0744.914.007 sau la 0787.655.876

Marius Covache: A reuşit să atragă nu doar admiraţia juriului emisiunii iUmor şi a publicului, dar şi a telespectatorilor care l-au trimis prin aplicaţia IUmor direct în finală. Aparent relaxat, dar totuşi cu mâinile tremurânde, printr-un număr de stand-up comedy axat însă pe autoronie, Marius a reuşit să stârnească hohote de râs. Vezi momentul de stand-up comedy al tiganului mustacios AICI!

Cristi Popesco: este unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de one-liners, care susţine că a atins “apogeul” carierei sale când a apărut la Etno Tv. Prestaţia sa a devenit virală datorită celebrei replici, “Asta ar fi una dintre glume!“.
Vezi aici momentul sau de glorie: https://www.youtube.com/watch?v=IFOEQjInR8A

Cristian Dumitru: Face stand-up comedy din 2003 fiind unul din comediantii romani care a sustinut spectacole si in afara granitelor tarii. Publicul il stie atat de la spectacole cat si din filmuletul funny: "Luati-o-n cur". Vezi aici: https://www.youtube.com/watch?v=Hj_uD3y-AHY Pe langa aceasta parodie a unei reclame pe Cristian il poti vedea si in multe alte filmulete funny pe net cum ar fi: Un cocalar la interviu de angajare, Maicador si altele.

Te asteptam si pe tine sambata sa petreci alaturi de noi o seara de neuitat.

REZERVARI SI INFO LA: 0744.914.007 sau la 0787.655.876
Stand-Up Comedy Sambata 4 martie Bucuresti

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.