Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, April 25, 2017

Stand-Up Comedy Vineri 28 Aprilie Bucuresti


Stand-Up Comedy Vineri 28 Aprilie Bucuresti
Vineri, 28 aprilie 2017, de la ora 21:00, va invitam la un super show de Stand-Up Comedy cu Cristian Dumitru & George Bonea
Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.
George Bonea este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala "Romanii au talent". Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.
Bilete : 20 lei
Rezervari: 0733.376.526
DACA VREI SA ORGANIZEZI UN SHOW DE STAND-UP COMEDY SUNA LA: 0744.914.007
Stand-Up Comedy Vineri 28 Aprilie Bucuresti

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.