Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Monday, June 5, 2017

Ariana Grande din nou pe scena de la Manchester


 Ariana Grande din nou pe scena de la Manchester

La două săptămâni după concertul îndoliat de un sângeros atac terorist, Ariana Grande a urcat, din nou, pe scenă, la Manchester, pentru un spectacol extraordinar în beneficiul victimelor.
Au însoţit-o nenumărate alte vedete care au dorit să-şi exprime, astfel, voinţa de a înfrunta. terorismul. Evenimentul a avut o semnificaţie şi mai puternică după atentatul de sâmbătă seara din Londra. Return to index of stories...
Ariana Grande a fost ovaţionată de 50.000 de oameni la intrarea în scenă. 14.000 de bilete fuseseră rezervate spectatorilor de la concertul precedent, încheiat tragic printr-un atac sinucigaş soldat cu 22 de victime. Dar spectatorii au dovedit că nu se lasă intimidaţi de ameninţarea teroristă.
Tânăra vedetă a fost vizibil emoţionată pe tot parcursul concertului şi a mulţumit de mai multe ori publicului. Ariana a cântat solo cât şi în duet cu unele din celelalte vedete participante, ca Miley Cyrus, grupul Coldplay sau iubitul său, rapperul Mac Miller.
De-a dreptul tulburător a fost, însă, melodia interpretată împreună cu un cor de elevi de la o şcoală din Manchester. Momentul a impresionat până la lacrimi pe cei mai mulţi dintre spectatori.No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.