Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Monday, November 12, 2018

Stand-Up Comedy Bucuresti Marti 13 Noiembrie la Beraria H

Stand-Up Comedy Bucuresti Marti 13 Noiembrie la Beraria HMarti, 13 noiembrie 2018 te asteptam la Beraria H cu un show de stand-up comedy inedit.
 Vino sa razi alaturi de Anisia Gafton, Alexandru Arnautu (Vraciu') si Cristian Dumitru.

Gafton Anisia 
este o moldoveanca cu simtul umorului fiind una dintre putinele femei care fac stand-up comedy. A devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea concurs de pe pro tv “Romanii au talent” iar mai apoi din emisiunea Extra Night Show (ex Un show Pacatos) de pe Antena 1.

 Cristian Dumitru :
A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breazla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Desi nu apare pe tv cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai bun comediant care nu apare pe tv dar si ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Vraciu 
(actor, comediant și solist vocal) este primul comediant din România care îmbină muzica și impersonările actorilor de la Hollywood cu fenomenul de Stand up Comedy.
A participat la emisiunile, iUmor și X Factor, unde a ridicat publicul în picioare și a primit un contract în alb din partea lui Mihai Bendeac pentru a colabora la emisiunea În puii mei.

Recent a fost și la Vocea României în echipa lui Adrian Despot.

Rezervari aici: https://www.berariah.ro/ev/aparatorii-rasului

Stand-Up Comedy Bucuresti Marti 13 Noiembrie la Beraria H


No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.