Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, December 18, 2018

Stand-Up Comedy Bucuresti Duminica 23 Decembrie

Stand-Up Comedy Bucuresti Duminica 23 DecembrieFa o fapta buna razand!
Duminica, 23 decembrie 2018, Old Mike Pub te invita sa razi alaturi de comediantii. Bogdan Zloteanu, Cristian Dumitru, Tiberiu Popovici si Bogdan Nitu. Spectacolul va incepe la 20:30 iar banii stransi in urma vanzarii biletelor vor fi donati.

REZERVARI LA: 0787.366.166

"Asociatia Culturala Tonic Productions organizează și anul acesta campania umanitară"Mi-as dori sa vina Moș Crăciun!"cu scopul ajutorării familiilor defavorizate,batranilor,cat si a persoanelor cu dizabilitati din Bucuresti si din afara lui prin oferirea de îmbrăcăminte si încălțăminte,dulciuri,jucării, scutece și alte produse esențiale pentru bebeluși, produse igienico-sanitare, alimente neperisabile.

Din 2012 si pana in  prezent au beneficiat de donațiile din campanile noastre peste 2500 de copii si familii cu dificultăți materiale.

Asociatia Culturala Tonic Productions  mulțumește tuturor partenerilor,sponsorilor și colaboratorilor care în fiecare an au fost alături de  campanile organizate de noi și au intins o mână de ajutor în semn de solidaritate cu cei nevoiași,si ca in fiecare an si anul acesta continuam campanile umanitare."

Cristian Dumitru :
A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breazla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Desi nu apare pe tv cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai bun comediant care nu apare pe tv dar si ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Zloteanu Bogdan:
Cunoscut ca şi Bobitzi, un comediant ce apartine noii generații ce îsi propune să combine în stilul lui propriu viziunea sa comică față de lumea în care traieste cu improvizatia umoristică specifică curentului bobitzienean de la sf sec 21. Pe Zloteanu l-ai putut vedea si in emisiunea iUmor unde a reusit sa ajunga pana in finala.

Bogdan Nitu:
Are o experienta de 3 ani in stand-up comedy si este membru al trupei de umor hi OS 3.0 care are in prezent aproape 40,000 de urmaritori pe facebook. Impreuna cu Cristian Dumitru prezinta emisiunea online “Mi-e Foame!”

Tiberiu Popovici:
Este, la doar 34 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului românesc. A debutat în 2005, când acest gen de spectacol se practica într-un singur club în toată țara și a acumulat de atunci mai mult timp de scenă decât o traseistă nimfomană care face ore suplimentare ca să-și deschidă propria parcare de TIR-uri. Merită investiția! A reusit sa cucereasca juriul de la Romanii au talent vorbind despre pisicile lui.

REZERVARI LA: 0787.366.166
Stand-Up Comedy Bucuresti Duminica 23 DecembrieNo comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.