Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Tuesday, November 26, 2019

Stand-Up Comedy Vineri 30 Decembrie 2019 la Beraria H

Stand-Up Comedy Vineri 30 Decembrie 2019 la Beraria H𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆ - 𝟑𝟎 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 - începem petrecerea de Sfântul Andrei cu o porție de râs. Cristi Dumitru, Tiberiu Popovici & Marius Covache urcă pe scena Berăriei H pentru un show de Stand - Up de zile mari.

Stand-Up Comedy Vineri 30 Decembrie 2019 la Beraria H

𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬: 17:30 // 𝐒𝐡𝐨𝐰: 19:00
Intrarea este liberă!
---IMPORTANT---
* Mesele vor trebui eliberate până cel târziu la ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!


Cristian Dumitru :
A început să facă stand-up comedy în Café Deko fiind coleg de breaslă cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio și Costel & multi altii. De atunci a susținut spectacole atât în Café Deko cât și în Club 99 (cluburi bucureștene cu specific de acest gen) cât și în orașele mari din România, dar și pentru diaspora. Cristian este finalist Iumor (ediția 7) unde a participat împreună cu Bogdan Nițu cu o parodie în stil trap (Vine Pensia). „Moment revoluționar pe Scena iUmor” a zis Delia după prestația celor 2 comedianți. Și nu doar ea a fost încântată, atât Mihai Bendeac cât și Cheloo au avut numai cuvinte de laudă pentru Cristian și Bogdan.
Dacă nu il știi de la emisiunea jurizată de Cheloo, Delia și Bendeac cu siguranță îl știi din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe lângă filmulețe funny, pe canalul sau de youtube poți vedea și emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Tiberiu Popovici: este, la doar 34 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului românesc. A debutat în 2005, când acest gen de spectacol se practică într-un singur club din toată țara și a acumulat de atunci mai mult timp de scenă decât o traseistă nimfomană care face ore suplimentare ca să-și deschidă propria parcare de TIR-uri. Merită investiția! A reusit să cucerească atât juriul de la „Românii au Talent” cât și pe cei de la iUmor.

Marius Covache sau “țiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum mai este cunoscut se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.
☎ Rezervările se fac la:
➡ FORMULARUL WEB >>>
https://www.berariah.ro/ev/stand-up-30-nov
➡ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android &
AppStore:

https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
➡ vreau@berariah.ro

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.