Stand Up Comedy Romania

contact STAND UP COMEDY

Spectacole Live Evenimente Private si Corporate

Cristian Dumitru

Varza tv
Trupa Showtime
Stand Up Comedy Romania 2011 Cristian Dumitru evenimente spectacole live

Monday, March 2, 2020

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 7 Martie


Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 7 MartieSambata, 7 Martie 2020 vino la spectacolul de Stand-Up Comedy sustinut de Finalistii "iUmor" Cristian Dumitru & Bogdan Nitu impreuna cu castigatoarea premiului de popularitate al emisiunii "Romanii au talent" Anisia Gafton. 

Spectacolul are loc la Copper's Pub (hristo botev nr 25) incepand cu orele 21.

Rezervari Telefonice:  0744.914.007 sau la: 0787.655.876

Rezervari Online: AICI!

Bilete Online: AICI!

Stand Up Comedy Bucuresti  2020

Daca inca nu te-am convins sa vii, iti mai dam cateva detalii despre comediantii de pe afis:

Gafton Anisia: Este o moldoveanca cu simtul umorului fiind una dintre putinele femei care fac stand-up comedy. 
A devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea concurs de pe Pro tv “Romanii au talent” iar mai apoi din emisiunea Extra Night Show (ex Un show Pacatos) de pe Antena 1.

Cristian Dumitru :
A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.
Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.
Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.


Bogdan Nitu  este finalist iUmor editia 7  si are o experienta de cativa ani buni in stand-up comedy.  Impreuna cu Cristian Dumitru prezinta emisiunea online „Mi-e Foame!”

Acestea fiind spune, te asteptam sambata la show.

Rezervari Telefonice:  0744.914.007 sau la: 0787.655.876

Rezervari Online: AICI!

Bilete Online: AICI!

Stand Up Comedy Sambata BucurestiBiletul online sau rezervarea telefonica asigura un loc in sala. Aranjarea la mese se va face in functie de  numarul spectatorilor.
Spectatorii sunt rugati sa se prezinte cu cel putin 30 de minute inainte de ora de incepere a show-ului.

No comments:

Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.